U, de petitionaris

Vol is Vol! Verlaat de E.U. ( EU ) en zeg vluchtelingenverdragen op

Deze petitie bestaat al op nlalleenverder.petities.nl

Nederland wordt nog altijd als rijk land gezien. Sinds het Oekraïne conflict, het feit dat ons gas wordt afgesloten door schade aan gebouwen en we nog steeds een opgave krijgen om vluchtelingen op te nemen wil ik voorstellen om, liefst als republiek, los te komen v.d E.U. en internationale afspraken

Petitie

Wij

Nederlanders, die zonder keuzemogelijkheid bij de Europese Unie zijn moeten gaan,

 

constateren dat:

  • Dat de Nederlandse taal, dialecten en identiteit verloren gaan alsmede de natuur en de plek om voor onze eigen mensen te zorgen.
  • Dat we worden verplicht asielzoekers en andere Europeanen toe te laten terwijl onze gasvoorraden op zijn. Zonder gasbel zou de conclusie moeten zijn; vol is vol!
  • Dat Duitsland ons gas veel te goedkoop heeft gekregen
  • Dat we snel arm worden sinds het Rusland-conflict, iets wat leidt tot oorlog en gaspijp-sabotages

 

en verzoeken

om los te komen van de E.U. en vluchtelingenverdragen, liefst als republiek, maar zonder wrok richting koning. Ons doel zou moeten zijn; overal wordt enkel in 't dialect Nlds & Nederlands onderwezen, gesproken, gezongen & geschreven. Zelfs computerprogramma’s kunnen met gratis vertaalprogramma’s in het Nederlands worden herschreven (in [Open Source]). Buitenlanders nemen onze banen in doordat we het Engels als E.U. taal gedogen. Dat moet stoppen!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2022 
Status:
Elders te tekenen 
Petitionaris:
Roland de Vocht 

Geschiedenis

Ondertekeningen