You, the petitioner

Vol is Vol! Verlaat de E.U. ( EU ) en zeg vluchtelingenverdragen op

Deze petitie bestaat al op nlalleenverder.petities.nl

Nederland wordt nog altijd als rijk land gezien. Sinds het Oekraïne conflict, het feit dat ons gas wordt afgesloten door schade aan gebouwen en we nog steeds een opgave krijgen om vluchtelingen op te nemen wil ik voorstellen om, liefst als republiek, los te komen v.d E.U. en internationale afspraken

Petition

We

Nederlanders, die zonder keuzemogelijkheid bij de Europese Unie zijn moeten gaan,

 

establish that:

  • Dat de Nederlandse taal, dialecten en identiteit verloren gaan alsmede de natuur en de plek om voor onze eigen mensen te zorgen.
  • Dat we worden verplicht asielzoekers en andere Europeanen toe te laten terwijl onze gasvoorraden op zijn. Zonder gasbel zou de conclusie moeten zijn; vol is vol!
  • Dat Duitsland ons gas veel te goedkoop heeft gekregen
  • Dat we snel arm worden sinds het Rusland-conflict, iets wat leidt tot oorlog en gaspijp-sabotages

 

and request

om los te komen van de E.U. en vluchtelingenverdragen, liefst als republiek, maar zonder wrok richting koning. Ons doel zou moeten zijn; overal wordt enkel in 't dialect Nlds & Nederlands onderwezen, gesproken, gezongen & geschreven. Zelfs computerprogramma’s kunnen met gratis vertaalprogramma’s in het Nederlands worden herschreven (in [Open Source]). Buitenlanders nemen onze banen in doordat we het Engels als E.U. taal gedogen. Dat moet stoppen!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2022-12-31 
Status:
Sign elsewhere 
Lead petitioner:
Roland de Vocht 

History

Signatures