You, the petitioner

Verbied onverdoofd slachten

In de Tweede Kamer is een nieuw wetsvoorstel ingediend door de Partij voor de Dieren om alle vormen van onverdoofd slachten te verbieden in Nederland. Roep de leden van het parlement op om zich voor het verbod uit te spreken. Maak duidelijk dat slachten zonder verdoving echt niet meer kan.

Petition

We

bezorgde burgers en AnimalsToday.nl,

 

establish that:

dat er een einde moet komen aan onnodig en ernstig dierenleed in halal en koosjere slachthuizen. Bij dieren wordt zonder bedwelming de keel doorgesneden waarna ze doodbloeden en nog minuten bij bewustzijn kunnen zijn tot ze stikken in hun eigen bloed. Terwijl de wet dieren onverdoofd slachten in principe verbiedt!

Het moet voor een dier niet uitmaken welk geloof zijn slachter heeft. Dieren hoeven geen minutenlange doodsstrijd door te maken terwijl er verdoofd kan worden.

 

and request

Wij verzoeken de leden van het parlement, om zich nu al uit te spreken voor een verbod op onverdoofd slachten en het nieuwe wetsvoorstel van Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren dat onverdoofd slachten in alle gevallen verbiedt te ondersteunen.

The answer

Deze petitie is elders te ondertekenen: animalstoday.nl

De petitie is te ondertekenen op https://www.animalstoday.nl/petitie-verbied-onverdoofd-slachten/

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-10-23 
Status:
Sign elsewhere 
Lead petitioner:
-- 
Website:

History

Signatures

Updates

Deze petitie is elders te ondertekenen: animalstoday.nl

2020-07-25