U, de petitionaris

Verbied onverdoofd slachten

In de Tweede Kamer is een nieuw wetsvoorstel ingediend door de Partij voor de Dieren om alle vormen van onverdoofd slachten te verbieden in Nederland. Roep de leden van het parlement op om zich voor het verbod uit te spreken. Maak duidelijk dat slachten zonder verdoving echt niet meer kan.

Petitie

Wij

bezorgde burgers en AnimalsToday.nl,

 

constateren dat:

dat er een einde moet komen aan onnodig en ernstig dierenleed in halal en koosjere slachthuizen. Bij dieren wordt zonder bedwelming de keel doorgesneden waarna ze doodbloeden en nog minuten bij bewustzijn kunnen zijn tot ze stikken in hun eigen bloed. Terwijl de wet dieren onverdoofd slachten in principe verbiedt!

Het moet voor een dier niet uitmaken welk geloof zijn slachter heeft. Dieren hoeven geen minutenlange doodsstrijd door te maken terwijl er verdoofd kan worden.

 

en verzoeken

Wij verzoeken de leden van het parlement, om zich nu al uit te spreken voor een verbod op onverdoofd slachten en het nieuwe wetsvoorstel van Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren dat onverdoofd slachten in alle gevallen verbiedt te ondersteunen.

Het antwoord

Deze petitie is elders te ondertekenen: animalstoday.nl

De petitie is te ondertekenen op https://www.animalstoday.nl/petitie-verbied-onverdoofd-slachten/

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
23-10-2020 
Status:
Elders te tekenen 
Petitionaris:
-- 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Deze petitie is elders te ondertekenen: animalstoday.nl

25-07-2020