You, the petitioner

Stop leugens jeugdzorg: minder uithuisplaatsing, meer ambulante hulp

306 signatures

Jeugdzorg en gezinsvoogden zorgen ervoor dat ze geld blijven krijgen door UHP te handhaven en te liegen tegen rechters, die hun geloven. Dit moet stoppen. Kinderen horen thuis bij minstens 1 van de ouders. Stop ouderverstoting! Wie gaat de gezinsvoogd terechtwijzen ?

Petition

We

Iedereen die tegen een muur loopt omdat gezinsvoogden altijd geloofd worden, terwijl ze liegen.

 

establish that:

Jeugdzorg en gezinsvoogden liegen en worden niet gecontroleerd. Hun bevindingen worden altijd voor waar aangenomen door een rechter. En wie zijn de dupe? De kinderen. Jeugdzorg en gezinsvoogden zeggen in het belang van de kinderen te werken, maar ze creëren alleen maar psychiatrische patiëntjes...

 

and request

Uithuisplaatsing alleen in nood en zo kort mogelijk. Daarna ambulante thuishulp. Dat zal men niet leuk vinden, want een uithuisplaatsing levert €50.000 per kind op en dat krijgen ze dan niet meer. Maar er moet hulp komen in plaats van de kas van de instellingen spekken ten koste van het kind.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2017-12-15 
Lead petitioner:
Alexeia Antonopoulos 

History

Signatures