U, de petitionaris

Stop leugens jeugdzorg: minder uithuisplaatsing, meer ambulante hulp

306 ondertekeningen

Jeugdzorg en gezinsvoogden zorgen ervoor dat ze geld blijven krijgen door UHP te handhaven en te liegen tegen rechters, die hun geloven. Dit moet stoppen. Kinderen horen thuis bij minstens 1 van de ouders. Stop ouderverstoting! Wie gaat de gezinsvoogd terechtwijzen ?

Petitie

Wij

Iedereen die tegen een muur loopt omdat gezinsvoogden altijd geloofd worden, terwijl ze liegen.

 

constateren dat:

Jeugdzorg en gezinsvoogden liegen en worden niet gecontroleerd. Hun bevindingen worden altijd voor waar aangenomen door een rechter. En wie zijn de dupe? De kinderen. Jeugdzorg en gezinsvoogden zeggen in het belang van de kinderen te werken, maar ze creëren alleen maar psychiatrische patiëntjes...

 

en verzoeken

Uithuisplaatsing alleen in nood en zo kort mogelijk. Daarna ambulante thuishulp. Dat zal men niet leuk vinden, want een uithuisplaatsing levert €50.000 per kind op en dat krijgen ze dan niet meer. Maar er moet hulp komen in plaats van de kas van de instellingen spekken ten koste van het kind.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
15-12-2017 
Petitionaris:
Alexeia Antonopoulos 

Geschiedenis

Ondertekeningen