U, de petitionaris
Protest

Stop de samenwerking van AHK Breitner Academie met Israël

20 ondertekeningen

In solidariteit met het Palestijnse volk en uit naam van gerechtigheid en vrede, onderstrepen wij onze steun aan de lopende protestacties die worden gevoerd door studenten aan universiteiten zoals de UvA en andere instellingen, en sluiten wij ons aan bij de roep om actie.

Petitie

Wij

De studenten, alumni, en docenten van de breitner

 

constateren dat:

  • het onaanvaardbaar is dat academische gemeenschappen, die zich inzetten voor ethiek en menselijkheid, nog steeds banden onderhouden met een regering die op grote schaal de mensenrechten schendt en internationaal recht negeert
  • studenten, alumni en docenten van de Breitner Academie en de AHK vastberaden zijn zich uit te spreken tegen deze onrechtvaardigheid en om actie te ondernemen.

 

en verzoeken

onmiddellijk stappen te nemen om alle banden met Israëlische instellingen te verbreken; dit omvat samenwerkingsverbanden, uitwisselingsprogramma's en alle andere vormen van institutionele samenwerking.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
universiteitsbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
13-05-2024 
Petitionaris:
Shanya luna Steen 
Organisatie:
Studievereniging Baksteen 

Geschiedenis

Ondertekeningen