You, the petitioner
Protest

Stop de samenwerking van AHK Breitner Academie met Israël

24 signatures

In solidariteit met het Palestijnse volk en uit naam van gerechtigheid en vrede, onderstrepen wij onze steun aan de lopende protestacties die worden gevoerd door studenten aan universiteiten zoals de UvA en andere instellingen, en sluiten wij ons aan bij de roep om actie.

Petition

We

De studenten, alumni, en docenten van de breitner

 

establish that:

  • het onaanvaardbaar is dat academische gemeenschappen, die zich inzetten voor ethiek en menselijkheid, nog steeds banden onderhouden met een regering die op grote schaal de mensenrechten schendt en internationaal recht negeert
  • studenten, alumni en docenten van de Breitner Academie en de AHK vastberaden zijn zich uit te spreken tegen deze onrechtvaardigheid en om actie te ondernemen.

 

and request

onmiddellijk stappen te nemen om alle banden met Israëlische instellingen te verbreken; dit omvat samenwerkingsverbanden, uitwisselingsprogramma's en alle andere vormen van institutionele samenwerking.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
universiteitsbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2024-05-13 
Lead petitioner:
Shanya luna Steen 
Organisation:
Studievereniging Baksteen 

History

Signatures