You, the petitioner
Watermeterfabriek

Red onze Watermeterfabriek

20 signatures

Teken nu voor: theehuis & bakkerij, landwinkel, sociale dagbesteding en ontmoetingsplek bij 't Spaarneveer!

Afgelopen november hoorde de wijk dat de gemeente het gebouw met spoed aan de hoogste bieder zal verkopen i.v.m. de slechte staat. Wij zijn hier als betrokkenen door overvallen en gepasseerd.

Petition

We

Buurtbewoners en betrokkenen uit Haarlem, waaronder Stichting Vrij Waterland, Stichting Rozemarijn, Stichting Rond Spaarne en de Hout, de Borgstichting, Marco Polo Waterscouts, Stichting Watermetercollectief en het Actiecomité Onze Watermeterfabriek

 

establish that:

  • Dat het gezamenlijke buurtplan buitenspel is gezet door het voornemen om het pand op de vrije markt voor het hoogste bod te verkopen, voor een commercieel restaurant of fastfoodketen van 830m2 BVO en parkeerruimte voor 67 auto's.
  • Dit terwijl de buurtorganisaties sinds jaren herhaaldelijk hebben laten weten bereid te zijn de Watermeterfabriek aan te kopen voor de vraagprijs van €250.000.
  • Dat het dan na jaren van verval nu een aantrekkelijke en unieke plek kan worden van sociale dagbesteding. Van de buurt, door de buurt, met de buurt en voor passanten: theehuis & bakkerij, landwinkel, sociale dagbesteding en ontmoetingsplek bij het Spaarneveer!

 

and request

De commerciële verkoop te pauzeren en te heroverwegen om de Watermeterfabriek voor de vraagprijs te gunnen aan de alliantie van buurtorganisaties.

The answer

Teken op www.onzewatermeterfabriek.nl

Teken deze petitie op onzewatermeterfabriek.nl

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Haarlem 
Petition desk:
Closing date:
2021-03-30 
Status:
Sign elsewhere 
Lead petitioner:
Simanto Dragtsma 
Organisation:
Actiecomité Onze Watermeterfabriek 
Website:

History

Signatures

Updates

Teken op www.onzewatermeterfabriek.nl

Teken deze petitie op onzewatermeterfabriek.nl .

2021-01-01