U, de petitionaris
Watermeterfabriek

Red onze Watermeterfabriek

20 ondertekeningen

Teken nu voor: theehuis & bakkerij, landwinkel, sociale dagbesteding en ontmoetingsplek bij 't Spaarneveer!

Afgelopen november hoorde de wijk dat de gemeente het gebouw met spoed aan de hoogste bieder zal verkopen i.v.m. de slechte staat. Wij zijn hier als betrokkenen door overvallen en gepasseerd.

Petitie

Wij

Buurtbewoners en betrokkenen uit Haarlem, waaronder Stichting Vrij Waterland, Stichting Rozemarijn, Stichting Rond Spaarne en de Hout, de Borgstichting, Marco Polo Waterscouts, Stichting Watermetercollectief en het Actiecomité Onze Watermeterfabriek

 

constateren dat:

  • Dat het gezamenlijke buurtplan buitenspel is gezet door het voornemen om het pand op de vrije markt voor het hoogste bod te verkopen, voor een commercieel restaurant of fastfoodketen van 830m2 BVO en parkeerruimte voor 67 auto's.
  • Dit terwijl de buurtorganisaties sinds jaren herhaaldelijk hebben laten weten bereid te zijn de Watermeterfabriek aan te kopen voor de vraagprijs van €250.000.
  • Dat het dan na jaren van verval nu een aantrekkelijke en unieke plek kan worden van sociale dagbesteding. Van de buurt, door de buurt, met de buurt en voor passanten: theehuis & bakkerij, landwinkel, sociale dagbesteding en ontmoetingsplek bij het Spaarneveer!

 

en verzoeken

De commerciële verkoop te pauzeren en te heroverwegen om de Watermeterfabriek voor de vraagprijs te gunnen aan de alliantie van buurtorganisaties.

Het antwoord

Teken op www.onzewatermeterfabriek.nl

Teken deze petitie op onzewatermeterfabriek.nl

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Haarlem 
Petitieloket:
Einddatum:
30-03-2021 
Status:
Elders te tekenen 
Petitionaris:
Simanto Dragtsma 
Organisatie:
Actiecomité Onze Watermeterfabriek 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Teken op www.onzewatermeterfabriek.nl

Teken deze petitie op onzewatermeterfabriek.nl .

01-01-2021