U, de petitionaris
Cleo blossom 18 11 2014 mooi

Moeder Cleo kreeg paspoort terug en visum mede dankzij SP

98 ondertekeningen

Moeder Cleo kreeg paspoort terug en visum mede dankzij SP & Groen links Een petitie aan Staatssecretaris Dijkhoff om de uitwijzing van de Filippijnse moeder Cleo te voorkomen door haar een verblijfsvergunning te verstrekken. Hiermee wordt voorkomen dat haar gezin met een Nederlandse vader en hun Nederlandse dochter uit elkaar wordt gerukt.

Petitie

Wij

die Cleo steunen tegen haar uitzetting naar de Filippijnen en scheiding van haar gezin

 

constateren dat:

  • dat het gezin en met name moeder en kind al jaren leeft onder druk van de voortdurende dreiging en pogingen tot uitzetting.
  • dat het juridische besluit tot uitzetting “zorgvuldig en weloverwogen” heet, maar geen enkele consideratie toont voor de destructieve geestelijke, lichamelijke en financiële gevolgen voor alle individuele gezinsleden.
  • dat deze gevolgen al diepe sporen in het gezin hebben getrokken.
  • dat de vader ernstig ziek is

 

en verzoeken

de voor een ongestoord gezinsleven benodigde verblijfsvergunning voor Cleo te verstrekken en de reeds meer dan een jaar ingehouden paspoorten van moeder en kind te retourneren

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Staatssecretaris 
Petitieloket:
Einddatum:
01-03-2015 
Petitionaris:
Donker 

Geschiedenis

Ondertekeningen