You, the petitioner
Cleo blossom 18 11 2014 mooi

Moeder Cleo kreeg paspoort terug en visum mede dankzij SP

98 signatures

Moeder Cleo kreeg paspoort terug en visum mede dankzij SP & Groen links Een petitie aan Staatssecretaris Dijkhoff om de uitwijzing van de Filippijnse moeder Cleo te voorkomen door haar een verblijfsvergunning te verstrekken. Hiermee wordt voorkomen dat haar gezin met een Nederlandse vader en hun Nederlandse dochter uit elkaar wordt gerukt.

Petition

We

die Cleo steunen tegen haar uitzetting naar de Filippijnen en scheiding van haar gezin

 

establish that:

  • dat het gezin en met name moeder en kind al jaren leeft onder druk van de voortdurende dreiging en pogingen tot uitzetting.
  • dat het juridische besluit tot uitzetting “zorgvuldig en weloverwogen” heet, maar geen enkele consideratie toont voor de destructieve geestelijke, lichamelijke en financiële gevolgen voor alle individuele gezinsleden.
  • dat deze gevolgen al diepe sporen in het gezin hebben getrokken.
  • dat de vader ernstig ziek is

 

and request

de voor een ongestoord gezinsleven benodigde verblijfsvergunning voor Cleo te verstrekken en de reeds meer dan een jaar ingehouden paspoorten van moeder en kind te retourneren

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Staatssecretaris 
Petition desk:
Closing date:
2015-03-01 
Lead petitioner:
Donker 

History

Signatures