U, de petitionaris
Wamelsepoort.fw

Maak eerst de openbare ruimte van West Maas en Waal af

24 ondertekeningen

Wij als inwoners van de gemeente West Maas en Waal zijn het het gedrag van de wethouder KOTSBEU.

Er is geld voor letters #landvanmaasenwaal, een cruiseschip voor de vluchtelingen, om de lopers van de Vierdaagse te ontvangen, en inspraakavonden waar de 'elite' lekker kan eten.

Maar de openbare ruimte afmaken kan niet.

Petitie

Wij

De inwoners van West Maas en Waal

 

constateren

  • Dat de gemeente en in het bijzonder de wethouder, de gemaakte afspraken niet nakomt, niet reageert op email, telefoon of brief
  • Dat de openbare ruimte in diverse dorpen laat verpauperen. Meerdere wijken zitten al jaren in de rotzooi en de gemeente doet NIETS!
  • Wel is er tijd om stelselmatig, inwoners die commentaar hebben de mond te snoeren, te treiteren, reacties op social media te verwijderen en de politie op de inwoners af te sturen.

 

en verzoeken

De Gemeente West Maas en Waal actie te ondernemen en hun gemaakte afspraken na te komen, de carnavalspartij te ontbinden en eens echt te gaan luisteren naar de inwoners zonder geld te vragen voor een inspraakavond.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
West Maas en Waal 
Petitieloket:
Einddatum:
04-10-2022 
Petitionaris:
Dennis de Grundt 
Organisatie:
Heidelandschap Wamelse Poort 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen