You, the petitioner
Wamelsepoort.fw

Maak eerst de openbare ruimte van West Maas en Waal af

24 signatures

Wij als inwoners van de gemeente West Maas en Waal zijn het het gedrag van de wethouder KOTSBEU.

Er is geld voor letters #landvanmaasenwaal, een cruiseschip voor de vluchtelingen, om de lopers van de Vierdaagse te ontvangen, en inspraakavonden waar de 'elite' lekker kan eten.

Maar de openbare ruimte afmaken kan niet.

Petition

We

De inwoners van West Maas en Waal

 

observe

  • Dat de gemeente en in het bijzonder de wethouder, de gemaakte afspraken niet nakomt, niet reageert op email, telefoon of brief
  • Dat de openbare ruimte in diverse dorpen laat verpauperen. Meerdere wijken zitten al jaren in de rotzooi en de gemeente doet NIETS!
  • Wel is er tijd om stelselmatig, inwoners die commentaar hebben de mond te snoeren, te treiteren, reacties op social media te verwijderen en de politie op de inwoners af te sturen.

 

and request

De Gemeente West Maas en Waal actie te ondernemen en hun gemaakte afspraken na te komen, de carnavalspartij te ontbinden en eens echt te gaan luisteren naar de inwoners zonder geld te vragen voor een inspraakavond.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
West Maas en Waal 
Petition desk:
Closing date:
2022-10-04 
Lead petitioner:
Dennis de Grundt 
Organisation:
Heidelandschap Wamelse Poort 
Website:

History

Signatures