U, de petitionaris
Whatsapp image 2024 05 29 at 12.20.46

Leg zebrapaden in het centrum van Reuver

274 ondertekeningen

Door ondertekening van deze petitie verklaart u voorstander te zijn van de aanleg van zebrapaden. Deze zebrapaden moeten een veilige oversteek vormen ter hoogte van de PLUS/ Bibliotheek en Luxor/ Passage/ Action alsmede ter hoogte van kapsalon Muller en de doorgang naar het park.

Petitie

Wij

Bezoekers/ bezoeksters van het centrum van Reuver

 

constateren dat:

  • de oversteekbaarheid van de Rijksweg en Pastoor Vranckenlaan voor met name ouderen en mensen met een fysieke of geestelijke beperking onvoldoende is
  • de Rijksweg een doorgaande weg is met veel (vracht)verkeer, waar het laden en lossen op de weg plaatsvindt
  • dit resulteert in het oversteken tussen busjes en vrachtauto's door bezoekers van het centrum, met onvoldoende uitzicht en reĆ«le risico's op ongevallen
  • met zebrapaden kan het hele Reuverse winkelhart veilig lopend worden doorkruist wat recht doet aan een samenleving voor iedereen!

 

en verzoeken

onze bestuurders (college en gemeenteraad) om zebrapaden aan te leggen die de verkeersveiligheid en oversteekbaarheid van de Rijksweg en Pastoor Vranckenlaan aanzienlijk zullen verbeteren.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Beesel 
Petitieloket:
Einddatum:
01-09-2024 
Organisatie:
PSW & Gemeentelijk Gehandicaptenplatform Beesel 

Geschiedenis

Ondertekeningen