U, de petitionaris

Geen ontslag voor SW-ers bij Presikhaaf

176 ondertekeningen

De Wet werken naar Vermogen is door de val van de regering opgeschoven. Dat betekent dat er geen onomkeerbare maatregelen moeten worden genomen. Presikhaaf staat op het punt drastisch te herstructureren met als gevolg dat er 300 SW-ers hun baan kwijt raken en er 22 miljoen wordt afgeschreven.

Petitie

Wij

PvdA Doesburg en alle mensen die niet willen dat SW-ers de rekening betalen van de kredietcrisis.

 

constateren dat:

Presikhaaf Bedrijven de herstructurering wil doorzetten met als gevolg: . 300 SW-ers krijgen hun contract niet verlengt . tientallen ontslagen bij onderstuners en ambtenaren . 22 miljoen aan afschrijving gebouwen en frictiekosten Presikhaaf Bedrijven nemen onomkeerbare maatregelen terwijl de de Wet werken naar Vermogen mogelijk niet doorgaat door de val van de regering.

 

en verzoeken

We verzoeken het bestuur van Presikhaaf Bedrijven voorlopig geen maatregelen te nemen die ontslagen van SW-ers en personeel tot gevolg hebben en tevens te wachten met het doen van grote afschrijvingen. Er dient eerst duidelijkheid te komen over het wel of niet doorgaan van de Wet Werken naar Vermogen en de nieuwe koers voor de sociale werkvoorziening in Nederland.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
13-08-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Peter Bollen PvdA Doesburg 
Organisatie:
PvdA Doesburg 

Geschiedenis

Ondertekeningen