You, the petitioner

Geen ontslag voor SW-ers bij Presikhaaf

176 signatures

De Wet werken naar Vermogen is door de val van de regering opgeschoven. Dat betekent dat er geen onomkeerbare maatregelen moeten worden genomen. Presikhaaf staat op het punt drastisch te herstructureren met als gevolg dat er 300 SW-ers hun baan kwijt raken en er 22 miljoen wordt afgeschreven.

Petition

We

PvdA Doesburg en alle mensen die niet willen dat SW-ers de rekening betalen van de kredietcrisis.

 

establish that:

Presikhaaf Bedrijven de herstructurering wil doorzetten met als gevolg: . 300 SW-ers krijgen hun contract niet verlengt . tientallen ontslagen bij onderstuners en ambtenaren . 22 miljoen aan afschrijving gebouwen en frictiekosten Presikhaaf Bedrijven nemen onomkeerbare maatregelen terwijl de de Wet werken naar Vermogen mogelijk niet doorgaat door de val van de regering.

 

and request

We verzoeken het bestuur van Presikhaaf Bedrijven voorlopig geen maatregelen te nemen die ontslagen van SW-ers en personeel tot gevolg hebben en tevens te wachten met het doen van grote afschrijvingen. Er dient eerst duidelijkheid te komen over het wel of niet doorgaan van de Wet Werken naar Vermogen en de nieuwe koers voor de sociale werkvoorziening in Nederland.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
werkgever 
Petition desk:
Closing date:
2016-08-13 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Peter Bollen PvdA Doesburg 
Organisation:
PvdA Doesburg 

History

Signatures