U, de petitionaris
Watertorenbuurt

Geen AZC achter de Watertorenbuurt in Dokkum

237 ondertekeningen

Petitie is gesloten!

Help ons met het overtuigen van de gemeente Noardeast-Fryslan, dat de locatie achter de Watertorenbuurt te Dokkum niet geschikt is voor een AZC

Petitie

Wij

inwoners uit de Watertorenbuurt en Weeshuislanden en anderen.

 

constateren dat:

  • de politie negatief adviseert over deze locatie. Want, zo schrijven zij, de locatie ligt dichtbij twee woonwijken, waar met name jonge gezinnen wonen
  • een AZC invloed zal hebben op het veiligheidsgevoel van de inwoners
  • er gezien de ligging dichtbij het centrum, een vergrote kans op overlast en winkeldiefstallen is.
  • de gemeente ondanks het negatieve politieadvies, toch voornemens is om achter de Watertorenbuurt een AZC te gaan bouwen.

 

en verzoeken

Vooral uit het oogpunt van veiligheid maar ook om het mooie stukje landschap en natuur naast de oude spoorbaan te bewaren, om toch een ander locatie voor het AZC te bedenken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Noardeast-Frysl├ón 
Petitieloket:
Einddatum:
15-05-2024 
Petitionaris:
Dokkum 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Petitie AZC locatie Dokkum, 200+, wordt vanavond aangeboden aan de Raad

Hallo ondertekenaars van de petitie over de locatie van het AZC te Dokkum. De petitie sluit aan het einde van de middag en deze wordt vanavond, woensdag 15 mei, aangeboden aan de raad tijdens de inspraakavond. Hopelijk brengt uw inspanning het college en de raad op andere gedachten wat betreft de "voorkeurs" locatie van het AZC.

Er is vanavond voor 100 mensen de mogelijkheid om de insprekers en deze overhandiging kracht bij te zetten, vol is vol, maar we hopen wel dat het vol is! Suupmarkt 2 te Dokkum.

Jullie kunnen vanmiddag nog buurtgenoten of vrienden oproepen om de petitie nog te ondertekenen voordat deze sluit om 17:00.

Bedankt voor jullie inzet!

zie nieuwsbericht van RTVNOF van vandaag over de inspraakavond .

15-05-2024