You, the petitioner
Watertorenbuurt

Geen AZC achter de Watertorenbuurt in Dokkum

238 signatures

Petitie is gesloten!

Help ons met het overtuigen van de gemeente Noardeast-Fryslan, dat de locatie achter de Watertorenbuurt te Dokkum niet geschikt is voor een AZC

Petition

We

inwoners uit de Watertorenbuurt en Weeshuislanden en anderen.

 

establish that:

  • de politie negatief adviseert over deze locatie. Want, zo schrijven zij, de locatie ligt dichtbij twee woonwijken, waar met name jonge gezinnen wonen
  • een AZC invloed zal hebben op het veiligheidsgevoel van de inwoners
  • er gezien de ligging dichtbij het centrum, een vergrote kans op overlast en winkeldiefstallen is.
  • de gemeente ondanks het negatieve politieadvies, toch voornemens is om achter de Watertorenbuurt een AZC te gaan bouwen.

 

and request

Vooral uit het oogpunt van veiligheid maar ook om het mooie stukje landschap en natuur naast de oude spoorbaan te bewaren, om toch een ander locatie voor het AZC te bedenken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Noardeast-Frysl├ón 
Petition desk:
Closing date:
2024-05-15 
Lead petitioner:
Dokkum 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie AZC locatie Dokkum, 200+, wordt vanavond aangeboden aan de Raad

Hallo ondertekenaars van de petitie over de locatie van het AZC te Dokkum. De petitie sluit aan het einde van de middag en deze wordt vanavond, woensdag 15 mei, aangeboden aan de raad tijdens de inspraakavond. Hopelijk brengt uw inspanning het college en de raad op andere gedachten wat betreft de "voorkeurs" locatie van het AZC.

Er is vanavond voor 100 mensen de mogelijkheid om de insprekers en deze overhandiging kracht bij te zetten, vol is vol, maar we hopen wel dat het vol is! Suupmarkt 2 te Dokkum.

Jullie kunnen vanmiddag nog buurtgenoten of vrienden oproepen om de petitie nog te ondertekenen voordat deze sluit om 17:00.

Bedankt voor jullie inzet!

zie nieuwsbericht van RTVNOF van vandaag over de inspraakavond .

2024-05-15