You, the petitioner
2206512 %281%29

Geef meer online les voor studenten met lange reistijden

4 signatures

Veel studenten ervaren stress door het bindend studieadvies (BSA) en lange reistijden van soms anderhalf uur. Dit belemmert hen in het volgen van onderwijs en schaadt hun welzijn. Het is cruciaal dit probleem aan te pakken om studenten te ondersteunen.

Petition

We

studenten met lange reistijden

 

establish that:

  • lange reistijden veel energie van studenten kost en stress veroorzaakt
  • beide beïnvloeden studieprestaties negatief
  • dit probleem aangepakt moet worden om studenten beter te ondersteunen
  • de NS de drukte nauwelijks aan kan
  • door de woningnood veel studenten niet dichterbij kunnen wonen
  • een goed plan zou zijn om slechts één keer per week naar de universiteit te komen voor uitleg over de week en enkele lessen, zodat iedereen elkaar kent en de rest van het onderwijs online te geven.

 

and request

meer online onderwijs.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Lead petitioner:
Durand van Konijnenburg 
Organisation:
Durand  

History

Signatures

Updates

Bomvolle treinen

Ook in het Parool staat dat de treinen bomvol zijn. Dit probleem speelt overal, en vooral bij universiteiten zoals de Universiteit Utrecht.

+Read more...

Als de Universiteit Utrecht haar onderwijs aanpast op dit probleem, zal het onderwijs beter verlopen en zal de stress voor studenten afnemen. Kijk hieronder voor het Nieuws bericht. En het probleem van NS aanpakken. Twee vliegen in een klap!

2024-05-17

Flauwvallende mensen in NS

Onlangs reisde ik met de trein naar Utrecht Centraal. Bij aankomst was het zo druk dat iedereen op elkaar gedrukt stond en nauwelijks kon bewegen.

+Read more...

De hitte en benauwdheid waren zo erg dat iemand zelfs flauwviel. Dit is onacceptabel en toont aan hoe groot de problemen zijn met overvolle treinen en stations. Het moet anders

2024-05-17