U, de petitionaris
2206512 %281%29

Geef meer online les voor studenten met lange reistijden

4 ondertekeningen

Veel studenten ervaren stress door het bindend studieadvies (BSA) en lange reistijden van soms anderhalf uur. Dit belemmert hen in het volgen van onderwijs en schaadt hun welzijn. Het is cruciaal dit probleem aan te pakken om studenten te ondersteunen.

Petitie

Wij

studenten met lange reistijden

 

constateren dat:

  • lange reistijden veel energie van studenten kost en stress veroorzaakt
  • beide beïnvloeden studieprestaties negatief
  • dit probleem aangepakt moet worden om studenten beter te ondersteunen
  • de NS de drukte nauwelijks aan kan
  • door de woningnood veel studenten niet dichterbij kunnen wonen
  • een goed plan zou zijn om slechts één keer per week naar de universiteit te komen voor uitleg over de week en enkele lessen, zodat iedereen elkaar kent en de rest van het onderwijs online te geven.

 

en verzoeken

meer online onderwijs.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Petitionaris:
Durand van Konijnenburg 
Organisatie:
Durand  

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Bomvolle treinen

Ook in het Parool staat dat de treinen bomvol zijn. Dit probleem speelt overal, en vooral bij universiteiten zoals de Universiteit Utrecht.

+Lees meer...

Als de Universiteit Utrecht haar onderwijs aanpast op dit probleem, zal het onderwijs beter verlopen en zal de stress voor studenten afnemen. Kijk hieronder voor het Nieuws bericht. En het probleem van NS aanpakken. Twee vliegen in een klap!

17-05-2024

Flauwvallende mensen in NS

Onlangs reisde ik met de trein naar Utrecht Centraal. Bij aankomst was het zo druk dat iedereen op elkaar gedrukt stond en nauwelijks kon bewegen.

+Lees meer...

De hitte en benauwdheid waren zo erg dat iemand zelfs flauwviel. Dit is onacceptabel en toont aan hoe groot de problemen zijn met overvolle treinen en stations. Het moet anders

17-05-2024