U, de petitionaris
Eenhoorn v4

Behoud Speelzaal De Eenhoorn

1.043 ondertekeningen

“Na 22 jaar trouwe dienst moet Peuterspeelzaal De Eenhoorn haar deuren sluiten vanwege een plotseling besluit van het bestuur Binnenstadscentrum om de huur op te zeggen. Wij als ouders en betrokkenen verzetten ons tegen deze onbegrijpelijke beslissing en vragen uw steun om dit ongedaan te maken.”

Petitie

Wij

Alle ouders van Peuterspeelzaal De Eenhoorn en iedereen die de speelzaal een warm hart toedraagt.

 

constateren dat:

  • het toch niet waar kan zijn dat deze unieke en kleinschalige speelzaal, die een veilige en liefdevolle omgeving biedt aan onze kinderen, moet verdwijnen.
  • deze speelzaal onze kinderen voorbereidt op de basisschool en een onmisbare rol speelt in onze gemeenschap.
  • het besluit om de huur op te zeggen niet alleen onze kinderen op straat dreigt te zetten, maar ook een waardevolle voorziening vernietigt. Wij, ouders, zijn verbijsterd.
  • Peuterspeelzaal De Eenhoorn van groot belang is voor onze kinderen en toekomstige generaties en behouden moet blijven.

 

en verzoeken

het bestuur van het Binnenstadscentrum en de Gemeente Alkmaar dringend hun besluit te heroverwegen en de huurbeëindiging terug te draaien.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Alkmaar 
Petitieloket:
Einddatum:
01-07-2024 
Petitionaris:
Eva van der Plas  

Geschiedenis

Ondertekeningen