You, the petitioner
Eenhoorn v4

Behoud Speelzaal De Eenhoorn

1,046 signatures

“Na 22 jaar trouwe dienst moet Peuterspeelzaal De Eenhoorn haar deuren sluiten vanwege een plotseling besluit van het bestuur Binnenstadscentrum om de huur op te zeggen. Wij als ouders en betrokkenen verzetten ons tegen deze onbegrijpelijke beslissing en vragen uw steun om dit ongedaan te maken.”

Petition

We

Alle ouders van Peuterspeelzaal De Eenhoorn en iedereen die de speelzaal een warm hart toedraagt.

 

establish that:

  • het toch niet waar kan zijn dat deze unieke en kleinschalige speelzaal, die een veilige en liefdevolle omgeving biedt aan onze kinderen, moet verdwijnen.
  • deze speelzaal onze kinderen voorbereidt op de basisschool en een onmisbare rol speelt in onze gemeenschap.
  • het besluit om de huur op te zeggen niet alleen onze kinderen op straat dreigt te zetten, maar ook een waardevolle voorziening vernietigt. Wij, ouders, zijn verbijsterd.
  • Peuterspeelzaal De Eenhoorn van groot belang is voor onze kinderen en toekomstige generaties en behouden moet blijven.

 

and request

het bestuur van het Binnenstadscentrum en de Gemeente Alkmaar dringend hun besluit te heroverwegen en de huurbeëindiging terug te draaien.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Alkmaar 
Petition desk:
Closing date:
2024-07-01 
Lead petitioner:
Eva van der Plas  

History

Signatures