You, the petitioner
Petitie

Zorg voor een gepaste oplossing voor de gedupeerden van de TEK-regeling

18 signatures

11.000 ondernemers zijn de dupe geworden van de TEK-regeling. Een tegemoetkoming die 'bedoeld’ was om de ondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode.

Echter blijkt hier niets van waar te zijn. Alle ondernemers moeten de tegemoetkoming over een paar maanden terugbetalen!

Petition

We

ondernemers in Nederland

 

establish that:

  • 11.000 'energie-intensieve mkb-ers' de dupe zijn geworden van een tegemoetkoming die 'bedoeld’ was om de ondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode, genaamd de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb-regeling.

  • Echter blijkt hier niets van waar te zijn. Alle ondernemers moeten de tegemoetkoming over een paar maanden terugbetalen!

 

and request

de Rijksdienst van Ondernemend Nederland met een gepaste oplossing te komen waardoor ondernemers weer het vertrouwen terugkrijgen in de Nederlandse overheid!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2024-04-29 
Status:
Withdrawn 

History

Signatures

Updates

72 miljoen euro zal grotendeels terugbetaald moeten worden door hardwerkende ondernemers.

Van de 350 miljoen euro die het ministerie van Economische Zaken dacht kwijt te zijn aan de regeling, is ruim 72 miljoen inmiddels uitgegeven. Dat bedrag kan nog oplopen: vanwege de looptijd van de regeling hebben ondernemers tot nu toe alleen voorschotten gekregen.

+Read more...

Bron.

Intersub strijdt voor de ondernemers die hiervan de dupe zijn. Deel deze petitie met alle ondernemers in jouw omgeving. De Nederlandse overheid moet met een gepaste oplossing komen!

2024-01-30