U, de petitionaris

ZEG HOHOHO! TEGEN NIEUWE KERSTLIEDJES!

  • Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over.

  • Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wèl in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren, want daar gaat de overheid over.

  • Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat en waarom er niet geluisterd wordt naar de klacht.

  • De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt ook persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Alles wat binnenkomt via alle kanalen vormt samen een petitie zeg maar. Wat u vraagt wordt ook doorgerekend en uitgerekend als het bedrijf dat niet al heeft gedaan. Originele en nieuwe vragen gaan doorgaans ook direct door naar de directie of het hoofd van de marketing!

  • Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven. Als er veel reacties komen kan dat de rekensom die ze maken veranderen, eventueel na een extra marktonderzoek.

  • Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen als u persoonlijk een zaak heeft.

  • Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Elk jaar is het weer raak: de (vaak uitgerangeerde) artiest haalt het in zijn kop om een kerstliedje te maken in de hoop zo de nieuwe All I Want For Christmas te scoren. Maar hier zit niemand, maar dan ook echt NIEMAND, op te wachten. Deze terror moet stoppen!

Petitie

Wij

Daniel Daniel En Andere Mensen, hierna te noemen: De samenleving.

 

constateren dat:

Dat elk jaar weer menig (vaak uitgerangeerd) artiest het in zijn kop haalt om een kerstliedje uit te brengen in de hoop de nieuwe "All I Want For Christmas" te scoren. Dit lukt echter nooit, simpelweg omdat niemand hierop zit te wachten. Met evergreens van Wham!, Mariah, Chris Rea en Youp van 't Hek & vele, vele anderen, hebben we al genoeg pareltjes die de sfeer van december laten klinken. Het is de mooiste tijd van het jaar, vervuil die niet!

 

en verzoeken

Muzikanten te stoppen met het maken van kerstliedjes. Dit jaar kon Bon Jovi het niet laten en zelfs De Teskey Brothers en DeWolff moesten een poging wagen. Dit kan zo niet verder! Geef je fan gewoon goede muziek, dat is je werk!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
auteursrechthouder 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Daniel Daniel 

Geschiedenis

Ondertekeningen