You, the petitioner

Wij zijn tegen het betaalde parkeervignet in Harlingen

759 signatures

De gemeente Harlingen heeft besloten om de parkeeroverlast van met name vakantiegangers naar de eilanden tegen te gaan. Goed plan! Jammer genoeg heeft de gemeente bedacht dat de inwoners de kosten hiervan mogen gaan betalen. Het parkeervignet moet gewoon gratis zijn.

Petition

We

Inwoners van de gemeente Harlingen.

 

establish that:

De gemeente Harlingen heeft besloten om de parkeeroverlast van met name vakantiegangers naar de eilanden aan te pakken. Goed plan! Jammer genoeg heeft de gemeente bedacht dat de inwoners de kosten hiervan mogen gaan betalen, en gaat € 2,50 per auto per jaar en € 0,50 per bezoekers-kraskaart vragen aan de inwoners, wat een ordinaire manier is om eigen burgers geld afhandig te maken en de gemeentekas te spekken.

 

and request

Het parkeervignet en kraskaart moet gewoon gratis zijn voor de inwoners van de gemeente Harlingen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Harlingen 
Petition desk:
Closing date:
2013-12-27 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Martijn van der Veer 
Website:

History

Signatures

Updates

Teken bezwaar aan tegen dit besluit

Er is een algemeen bezwaarschrift opgesteld die iedereen kan indienen bij de gemeente. Je hoeft alleen maar je NAW gegevens in te vullen en te onderteken. Hierbij de link van het bezwaarschrift. http://goo.gl/cSnVaJ .

2013-08-28

Vanavond een item op Omrop Fryslan over het betaald parkeren in een niet betaald parkeren gebied

Zojuist is er een interview geweest met Omrop Fryslan. Vanavond een item in Hjoed over het betaald parkeren in een niet betaald parkeren gebied..

2013-07-30

Het betaalde parkeervignet in Harlingen is onder de aandacht van de media

Was het zaterdag de Leeuwarder Courant dieeen artikel schreef over het initiatief om een petitie te starten, vandaagheeft ook SBS6 Hart van Nederland het nieuws opgepakt en via de telefoon eenaantal vragen gesteld. Deze zijn beantwoord waarna de journalist aan heeftgegeven om morgen te gaan bellen met de gemeente Harlingen.   Wat hieruit voort komt is op dit momentnog niet te zeggen, maar we gaan ervan uit dat dit in ieder geval een aantal ambtenarenwakker zal schudden.   Morgen meer..

2013-07-28