You, the petitioner

Weg met onze nieuwe 'herder'

18 signatures

Wij accepteren onze nieuwe 'herder' niet als pastoor. Hij is nog niet in onze parochie en wil nu al de dienst uitmaken. Met zijn 'leiderschap', zijn wij er zeker van dat de parochies binnen afzienbare tijd, aan vrijwilligers én gebouwen in gaan leveren. De overige teamleden zijn welkom.

We roepen op alle parochianen opnieuw deze petitie te ondertekenen. Maar dan massaal, bekend of anoniem. Anders gaan onze parochies echt ten onder. Niet bang zijn, maar tekenen! Ook andere meelevende mensen, voel je vrij om te tekenen.

Petition

We

Parochianen van x, accepteren onze nieuwe 'pastoor' niet!

 

establish that:

Dat deze 'herder' naar onze parochies gaat komen. Hij de macht wilt grijpen en dat men moet gaan doen wat hij voorschrijft, zijn wil is wet. Vele vrijwilligers haken nu al af en dat wordt alleen nog maar erger. Hij geeft af op ons als parochianen in zijn preken en jaagt nu al mensen weg. Dat hij zeer onprofessioneel is. Niet met de parochianen wilt spreken en nu al over een grootschalige fusie spreekt. Met de komst van deze man, hebben we binnen 2 jaar nog maar één parochie kerk over. Dat laten wij niet gebeuren.

 

and request

Deze nieuwe pastoor niet te naar onze parochies te laten komen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
kerkbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2013-09-01 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
heer Graumans 

History

Signatures