You, the petitioner
Vvd crimineel

VVD bestempelen als criminele organisatie

394 signatures

De VVD drukt zaken door die te maken hebben met corruptie en bedrijfsleven. Teken voor een parlementaire enquête en het verbieden van de VVD als criminele organisatie.

Petition

We

Burgers van Nederland zijn de witte boorden criminaliteit zat, en willen dit bestrijden

 

observe

Dat er meerdere personen die leiding geven aan het land en hun macht gunnen aan het bedrijfsleven en zo geld genereren dat voor andere doeleinden bestemd is. Hierdoor ontstaat onvrede. Deze bevoordeling van individuen voegt niets toe aan de maatschappij. Zij zitten in op geldelijk gewin. Een parlementaire enquête is gewenst om malversaties en belangenverstrengeling bloot te leggen in de trias politica.

 

and request

  • Een justitieel onderzoek naar de machtsstructuur van de VVD met daaruit volgend een parlementaire enquête die ertoe zal leiden dat de VVD als criminele organisatie bestempeld wordt.

  • Het ontrafelen van de macht van het bedrijfsleven op de politiek en de daarmee samenhangende belangverstrengelingen en lobby. Dit om de democratie, de trias politica en de maatschappij als eenheid te herstellen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-14 
Lead petitioner:
Dr.Snuggles 
Organisation:
urubin.com 
Website:

History

Signatures