You, the petitioner
Afbeelding 3

Voortbestaan Muziek- en Dansschool Heiloo

900 signatures

LET OP!! LET OP!! LET OP!! LET OP!! LET OP!! U bent waarschijnlijk via een oude link of via een zoekopdracht (Google) op deze pagina gekomen. Wij verzoeken u déze petitie niet meer te ondertekenen maar deze: http://betaalbaarmuziekonderwijsheiloo.petities.nl (zie ook link in rechter kolom onderaan onder "links")

Petition

We

Steunen de Muziek- en Dansschool Heiloo en onderschrijven het belang van kunst- en cultuureducatie.

 

establish that:

Het huidige college stelt voor om de subsidie voor Kunst & Cultuur met €550.000 te korten. Dit heeft vergaande gevolgen voor de Muziek- en Dansschool Heiloo, die hierdoor in haar voortbestaan wordt bedreigd. De MDH biedt kunst- en cultuureducatie en heeft momenteel ruim 900 leerlingen, wat een enorm aantal is gezien de grootte van de gemeente. De MDH voorziet in een duidelijk aanwezige behoefte en toont hiermee het belang van haar bestaan aan.

 

and request

Met de ondertekening van deze petitie verzoek ik de gemeenteraad om alles in het werk te stellen het college op andere gedachten te bewegen, zodat deze bezuinigingen ingetrokken worden om zo een dreigende sluiting van de MDH te verhinderen. De ondertekenaars van deze petitie zien graag dat de Muziek- en Dansschool Heiloo in haar huidige vorm behouden blijft.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Heiloo 
Petition desk:
Closing date:
2015-01-01 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Muziek en Dansschool Heiloo 
Website:

History

Signatures