You, the petitioner

verontruste cda-leden

Verontruste CDA-leden hebben een manifest opgesteld waarin ze zich uit spreken tegen coalitie met de PVV. Volgens de opstellers is de PVV 'een partij die fundamentele vrijheden en grondrechten van mensen ter discussie stelt'.

Petition

We

Verontruste CDA-leden

 

establish that:

Wij, leden van het Christen Democratisch Appèl, staan pal voor onze grondrechten. Daarom spreken wij ons uit tegen een regeringssamenwerking, ook in de huidige gedoogconstructie, van onze partij met de Partij voor de Vrijheid.

In haar politieke uitingen en verkiezingsprogramma tornt de PVV aan verschillende van onze grondrechten, met name het recht op gelijke behandeling en het recht onze levensovertuiging vrij te belijden.

 

and request

De mogelijkheid om via regeringsdeelname een deel van ons verkiezingsprogramma te realiseren is ons wat waard. Maar het behouden van de fundamentele waarden van onze democratie is vele malen meer waard. Juist het CDA moet staan voor de vrijheidsrechten van alle Nederlanders. Daarom voelen wij ons genoodzaakt ons publiekelijk uit te spreken tegen een regeringssamenwerking met de PVV.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2011-09-01 
Status:
Sign elsewhere 
Lead petitioner:
Verontruste CDA-er 
Website:

History

Signatures