You, the petitioner

Uw kind achter de Geraniums in Noordwijk? Liever niet!

121 signatures

Jeugd- en Jongerenwerk Noordwijk wordt zwaar gekort. Dit zorgt ervoor dat veel leuke activiteiten verdwijnen, geen kookles, spelletjes en feestjes meer, erg jammer voor iedereen. Ook problemen in Noordwijk worden daarmee lastiger aan te pakken of door te verwijzen. Gemeente Noordwijk, Ik vind deze bezuiniging niet keun!

Petition

We

Inwoners van Noordwijk, jong en oud, met en zonder kinderen of kleinkinderen.

 

observe

Natuurlijk zijn de activiteiten van Jeugd- en Jongerenwerk Noordwijk leuk, maar ze bieden ook hulp aan jongeren en ouders, de signalering van problemen en het doorverwijzen van kinderen en ouders naar het sociale netwerk van het jeugdwerk. Door de bezuinigingen komt dat ook op de helling te staan. Daarnaast worden veel recreatieve activiteiten ingezet om de zogenaamde overlastgevende groepen te binden aan het jongerenwerk. Dit wordt allemaal heel veel lastiger, of in bepaalde gevallen onmogelijk.

 

and request

Bent u het niet eens met deze bezuiniging? Vindt u dat de bezuiniging van 125.000 euro op iets meer dan 300.000 buiten proportie is? Vindt u het jammer dat er straks niet meer, gedanst, gekookt, gespeeld en geleerd kan worden? Vindt u het NIET KEUN dat veel leuke activiteiten gaan verdwijnen in Noordwijk? Steun dan het Jeugd en Jongerenwerk in Noordwijk, en daarmee alle kinderen en jongeren in de gemeente. Teken dan deze petitie voor 10 november! En vraag daarmee de gemeente niet te bezuinigen Jeugd en Jongerenwerk.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Noordwijk 
Petition desk:
Closing date:
2011-01-23 
Status:
In treatment 
Lead petitioner:
Frank Bakker 
Website:

History

Signatures

Updates

overhandigen aan de gemeente Noordwijk

De petitie is gesloten en zal in de Hoorzitting aan de gemeente Noordwijk worden overhandigd. Allen bedankt!.

2010-11-15