You, the petitioner

Strijd tegen Area

238 signatures

GOED NIEUWS!

Vandaag, vrijdag 24 mei, zijn wij op gesprek geweest bij Area en we zijn tevreden! De corporatie stelde zich menselijk op en heeft ons meerdere goede opties aangeboden. Ook dat Chantal en Michael samen in de Mandolinestraat kunnen blijven wonen. Over een paar weken hebben we weer contact en hebben we de tijd om rustig na te denken, en dat is wel fijn. Wij hebben nu de rust die we wilden. Beide partijen weten dat er een goede oplossing uitkomt. Als er meer te melden valt laten we dat weten.

Petition

We

Michael en Chantal Kraaijeveld, Dave en Angelique Rutten

 

establish that:

dat Michael en Chantal hun ouderlijk huis moeten kunnen behouden. Hun vader is hier 15 jaar geleden overleden en nu sinds dit jaar Hemelvaart hun moeder. Dit huis heeft voor hen een emotionele waarde; alles wat hier staat, hangt, ligt herinnert hun aan hun ouders. Nu ook hun moeder is overleden wil Area - de woningstichting in Uden - hun een ander huis toewijzen maar dat is niet wat ze willen. Zie ook op facebook: 'strijd tegen area'-pagina voor meer uitleg

 

and request

Michael en Chantal Kraaijeveld moeten het ouderlijk huis behouden waar ze zijn opgegroeid. Laat deze jonge mensen zitten waar ze hun aandenken hebben en wat voor hen het rouwproces wat makkelijker maakt.. hun vertrouwde omgeving behouden.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
woningcorporatie 
Petition desk:
Closing date:
2013-08-15 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Dave Rutten 

History

Signatures

Updates

Strijd tegen Area: goed nieuws

Vandaag, vrijdag 24 mei, zijn wij op gesprek geweest bij Area en we zijn tevreden! De corporatie stelde zich menselijk op en heeft ons meerdere goede opties aangeboden. Ook dat Chantal en Michael samen in de Mandolinestraat kunnen blijven wonen.

+Read more...

Over een paar weken hebben we weer contact en hebben we de tijd om rustig na te denken, en dat is wel fijn. Wij hebben nu de rust die we wilden. Beide partijen weten dat er een goede oplossing uitkomt. Als er meer te melden valt laten we dat weten.

2013-05-24