U, de petitionaris
20240611 181016 2

Stop termen als extreem rechts

3 ondertekeningen

'De extreemrechtse partij (..)'. Hoe vaak ik dit hoor bij de NPO (o.a. Journaal en talkshows).. dat is echt ongelooflijk. Als (soort van) rechtse kiezer stoor ik mij enorm hieraan. Ik ben géén extremist of radicaal. Het framen door de NPO moet stoppen.

Want als kiezer in de PVV/FvD-hoek ben ik, en ondertekenaars van deze petitie idem, het spuugzat om constante te horen dat ik/wij (een) rechtsextremist of radicaal ben/zijn. Dat kan niet!

Petitie

Wij

TV-kijkers

 

constateren dat:

  • de NPO bij heel gewone rechtse partijen, met vaak een sociale agenda, zoals de PVV, FvD, AfD (Duitsland) en RN (Frankrijk), veelvuldig termen/aanduidingen gebruikt als 'extreem rechts' of 'radicaal rechts'
  • hiermee deze partijen op een negatieve wijze worden geframed
  • de partijen en hun kiezers, bedoeld of niet, in de fascistische hoek worden gestopt
  • met wet- en regelgeving deze vorm van desinformatie en framing is te beëindigen.

 

en verzoeken

een mogelijkheid te onderzoeken deze vorm van desinformatie en constante negatieve framing door de NPO te stoppen, middels wet- en regelgeving of op wat voor een manier dan ook.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Petitionaris:
Tim Turk  

Geschiedenis

Ondertekeningen