You, the petitioner

Stop het opsluiten van productiedieren in kooien!

Feedback: genoemd Europees Burgerinitiatief is al gesloten en zelfs al (positief) beantwoord door Europese Commissie en Parlement

De petitie die nationaal is bedoeld staat ondertussen wel open.


Het kooien van productiedieren is misdadig: dieren zijn bewuste wezens die pijn en vreugde voelen. Gekooide dieren lijden onder het totale gebrek aan controle over hun leven. Ze ervaren extreme frustratie, worden ernstig beperkt in hun beweging en krijgen vaak geen enkele kans om natuurlijk gedrag te uiten.

Honderden miljoenen productiedieren in de EU slijten hun hele leven tussen tralies. Deze extreme opsluiting wordt structureel toegepast op vele verschillende dieren: zeugen worden gedwongen om hun biggen te zogen in kraamkooien, pasgeboren kalfjes staan eenzaam opgesloten in kale hokken, konijnen en kippen kwijnen weg in kleine kooien.

Petition

We

Dierenvrienden en mensen die geweldloos door het leven gaan komen nu op voor dit afschuwelijke leed.

 

observe

Samen kunnen we alle kooien uit Europa verbannen. Begin vandaag: sluit je aan en teken het Europees burgerinitiatief. Eis dat de Europese Commissie een einde maakt aan het kooien van productiedieren. Met één miljoen stemmen krijgen we de kans om te kappen met kooien!

 

and request

STOP dit dierenleed en teken deze petitie!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Breda 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Roos van der Hoeven 

History

Signatures