You, the petitioner
Dsc03956

Stop de persoonlijke hetze tegen Bron's place in Lelystad

160 signatures

De gemeente Lelystad is bezig om Brons place, een plek voor amateurmuzikanten om in vrijheid muziek te maken, te sluiten. Deze scooterzaak is in het bezit van een podium en genoeg geluidsapparatuur en instrumenten om lekker te jammen.

Help ons deze unieke plek te behouden. Waarom?

Het is voor hun die.... voor het eerst gespeeld hebben Hun huiskamer hebben gevonden. Zijn begonnen met muziek te maken Een luisterend oor vonden Met muziek verder zijn gekomen Hun geluk hebben gevonden De prachtige foto's en filmpjes. Een boek in de maak over Bronsplace Het begrijpen hoe het hoort vanaf het begin er bij zijn Geholpen hebben met opbouw er wat bijgeleerd hebben. Respect krijgen en geven Genoten hebben wat er afspeelde. Het zien groeien in alle vormen. opgenomen zijn in het gezin Advies gegeven en gekregen hebben Een lach en een traan hebben gelaten Mensen hebben leren kennen Een vaste stek hebben. En nog zoveel redenen te meer Al deze mensen die over mijn vloer zijn geweest. Bandjes die hier belangeloos gespeeld hebben . vrijwillig hier van ook buiten de regio komen spelen. Al die leuke benefiet acties zijn gehouden . Verenigingen en instellingen die het hier gevonden hebben en gebruik maken van de ruimte Oefenen met de bandjes op vaste dagen. Die mensen die ideeën hebben kunnen uitvoeren. Teken niet alleen voor mij maar teken ook voor je zelf. Niet zomaar een paar muren en wat instrumenten het heeft meer te bieden voor allemaal. Niet alleen Ron en Christa doen het. Het is ook de kracht van iedereen die hier hoort. Jullie allemaal heel erg bedankt voor de mooie tijd en teken om de mooie tijd te waarborgen Want er is nog een heleboel te doen en te ontdekken.

Petition

We

Wij zijn de muzikanten en gasten van Bron's place. Verder iedereen die muziek een warm hart toewenst

 

establish that:

Onze hangplek dreigt te verdwijnen dankzij de onredelijke haat van sommige mensen. Dit moet stoppen want we doen niemand kwaad en maken alleen maar plezier en lekkere muziek.

 

and request

Laat de onredelijke eisen stoppen. Ron past zich aan alles aan, maar als dit is gedaan, dan bedenkt de "controleur" wel weer wat nieuws. Het begint er sterk op te lijken dat het niet door regels maar door een persoonlijke haat wordt gevoedt.

Wij willen dat deze gezellige plek blijft bestaan. Wij willen gezellig en ongedwongen samen kunnen komen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Lelystad 
Petition desk:
Closing date:
2013-07-28 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Ben Jansen 
Organisation:
privé 

History

Signatures