You, the petitioner
Plaatje 1

Stichting STAIJ moet eerst orde op zaken stellen

455 signatures

Directie en bestuur van Stichting STAIJ hebben besloten om te snijden in de formaties op scholen. STAIJ heeft de administratie na jaren nog niet op orde, beslissingen worden genomen zonder deugdelijke onderbouwing. Een en ander zal grote impact hebben op de kwaliteit van het onderwijs op meerdere basisscholen.

De petitie is aan de stichting STAIJ en aan de deelraad van Amsterdam Oost aangeboden.

Petition

We

Ouders van kinderen en docenten van basisscholen die in stand worden gehouden door Stichting STAIJ.

 

establish that:

Directie en bestuur van Stichting STAIJ hebben gesneden in de formaties op de basisscholen. Dit zonder deugdelijke onderbouwing. Duidelijk is in ieder geval dat opeens andere methodes worden toegepast dan op grond van afgelopen jaren de formatieplannen werden goedgekeurd. Duidelijk is voorts dat de administratie binnen de stichting nog altijd niet op orde is, verdere tegenvallers zijn niet uitgesloten. De gevolgen voor de scholen zijn te groot.

 

and request

We verzoeken directie en bestuur van Stichting STAIJ en de toezichthoudende stadsdeelraad om nog voor het einde van 2012 de administratie 100% op orde te krijgen en met een degelijk bezuinigingsplan te komen dat structureel zal leiden tot verbetering van de financiële positie van stichting en door de stichting beheerde basisscholen. Het nu getoonde paniekvoetbal waarvan directies, docenten, ouders maar vooral kinderen en de kwaliteit van hun onderwijs de dupe zijn, moet stoppen!

We verzoeken directie en bestuur van Stichting STAIJ en de toezichthoudende stadsdeelraad de financiële administratie zo in te richten dat (A) het voor een ieder mogelijk is om inzicht te krijgen in en (B) voor iedere basisschool directie mogelijk is om grip te hebben op de financiële boekhouding van de eigen basisschool met inzicht in de boekhoudingen van de collega-basisscholen en in de boekhouding van de stichting. Kortom: we wensen een professionele transparante boekhouding waar geoormerkt geld terecht komt waar het hoort!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Amsterdam Oost 
Petition desk:
Closing date:
2012-07-06 
Status:
In treatment 
Lead petitioner:
Voorzitter en leden 
Organisation:
MR Dalton De Meer 
Website:

History

Signatures