You, the petitioner
Tsmalle steiger online

Red de steiger van Café 't Smalle

3,684 signatures

De Gemeente Amsterdam wil de steiger van Café 't Smalle aan de Egelantiersgracht verwijderen. De steiger die al sinds 1987 dienst doet als ontmoetingsplaats voor de buurt, aanlegsteiger is voor vaste kroeggasten en een verrijking is voor de Egelantiersgracht. Dit mogen we niet laten gebeuren!

Petition

We

Vrienden, medewerkers, buurtgenoten, sympathisanten en gasten van Café 't Smalle

 

observe

Dat de steiger al sinds 1987 aan de Egelantiersgracht gesitueerd is. Dat de steiger door de gasten van Café 't Smalle uit binnen- en buitenland wordt gewaardeerd en als unieke plek aan de Egelantiersgracht wordt gezien. Dat de steiger dienst doet als ontmoetingsplaats, buitenruimte en zodoende een sociale functie heeft.

 

and request

een terrasvergunning te verlenen voor de steiger, zodat het huidige terras en unieke plekje van Café 't Smalle kan blijven bestaan.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Lead petitioner:
Dennis Dekker 
Organisation:
Café 't Smalle 

History

Signatures