You, the petitioner
Img 20160413 151552920

Omwille van het voortbestaan van de Slatuinen

515 signatures

Het professioneel beheer van onze prachtige natuurtuin dreigt door de aangekondigde, drastische bezuiniging van Stadsdeel West weg te vallen. Ook de natuureducatie in de tuin voor de scholen in de buurt komt daarmee in het gedrang.

Petition

We

bezoekers, buurtbewoners, natuurliefhebbers, schooldirecteuren en aanverwante instellingen

 

observe

dat de Slatuinen een ecologisch beheerde, gevarieerde natuurtuin is, een oase van rust te midden van de stenen, hectische stad en een belangrijke plek voor de buurt. Een beroepskracht voor de natuurtuin is daartoe essentieel en dreigt nu door de aangekondigde bezuiniging niet meer betaald te kunnen worden. Daarmee verdwijnt niet alleen een unieke tuin, maar vervalt ook de met de tuin samenhangende natuureducatie voor de scholen in de buurt.

 

and request

dat u, Stadsdeel West van de gemeente Amsterdam, terugkomt op de aangekondigde bezuiniging opdat u recht doet aan de meerwaarde van de Slatuinen en aan de noodzaak van een professionele aanpak van zowel het beheer als de natuureducatie.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-31 
Lead petitioner:
Jack Horio 
Organisation:
Stichting Natuurtuin Slatuinen 
Website:

History

Signatures