U, de petitionaris

OMETV / MINICHAT IS NIET VOOR KLEINE KINDEREN

  • Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over.

  • Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wèl in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren, want daar gaat de overheid over.

  • Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat en waarom er niet geluisterd wordt naar de klacht.

  • De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt ook persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Alles wat binnenkomt via alle kanalen vormt samen een petitie zeg maar. Wat u vraagt wordt ook doorgerekend en uitgerekend als het bedrijf dat niet al heeft gedaan. Originele en nieuwe vragen gaan doorgaans ook direct door naar de directie of het hoofd van de marketing!

  • Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven. Als er veel reacties komen kan dat de rekensom die ze maken veranderen, eventueel na een extra marktonderzoek.

  • Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen als u persoonlijk een zaak heeft.

  • Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


waarom letten ouders niet op het gedrag van hun kinderen op internet en zeker op 18+ chat sites. en omdat ze dat niet doen zou het voor OMETV en minichat een verbetering zijn als het een site word met ID registratie en goede moderators die daar op letten voordat deze site moet verdwijnen.

Petitie

Wij

wij vinden deze chat sites leuk er zitten alleen teveel kinderen op en dat zien we graag veranderen

 

constateren dat:

elke dag zitten er veel kinderen op en daardoor krijg je dus ook vieze mannen op deze sites terwijl het zo'n leuk platform kan zijn. er is totaal geen registratie of moderatie die er op let dat er minderjarige gebruikers op deze site zit en dat is zeer gevaarlijk voor de kwetsbare kinderen.

 

en verzoeken

we zouden graag zien dat dit een geregireerd platform word zonder kinderen en mensen die hun geslachtsdelen in beeld gooien dus graag zouden we dat zien veranderen via ID registratie.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
(in)formateur 
Petitieloket:
Einddatum:
05-03-2024 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen