You, the petitioner
Sportscholen euterpelaan 20240513 182140

NEE tegen massale sluiting Osse sportscholen!

1,071 signatures

Dynamisch Democratisch Oss (DDO) constateert dat de gemeente geen oog heeft voor de vele duizenden bezoekers van de sportscholen. Ook worden er geen passende alternatieve locaties geboden en iedere suggestie van sportschoolhouders wordt afgewezen. Niet sporten is geen optie. Teken daarom de petitie!

Petition

We

die willen dat de sportscholen rond de Euterpelaan elders in Oss kunnen blijven voortbestaan.

 

establish that:

  • de mogelijkheden om in Oss te sporten in de toekomst drastisch worden beperkt nu de diverse sportscholen aan en om de Euterpelaan moeten wijken voor de renovatieplannen van dit gebied
  • tegelijkertijd er door het Osse college van VDG/VVD/CDA en Groenlinks geen passende alternatieve locaties worden aangeboden.

 

and request

eindelijk met passende alternatieve locaties te komen zodat de diverse sportfaciliteiten aan en om de Euterpelaan elders in Oss kunnen worden voortgezet.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Oss 
Petition desk:
Lead petitioner:
Frank Duijs 
Organisation:
Dynamisch Democratisch Oss 

History

Signatures