You, the petitioner

Leeftijdverhoging nuttigen alcohol van 16 naar 18? En dan?

693 signatures

Leeftijdsgrens nuttigen van alcohol van 16 naar 18 jaar? En waar gaat de jeugd dan heen? Naar plaatsen waar géén controle is! Waar men niet let op de alcoholconsumptie en daar waar ze gewoon hun gang kunnen gaan; zuipen dus! Coma zuipen zal erger worden en zeker niet minder volgens de jeugd!

Petition

We

Jongeren van 16 en 17 jaar Ouders Horeca ondernemers jeugdwerkers ambtenaren (controleurs)

 

establish that:

Waar gaan de jongeren straks heen als ze niet uit kunnen gaan? Thuis drinken, op het plein, in het park? Daar waar helemaal geen controle is en niemand je helpt als er problemen zijn? Daar waar geen professionele horecatijgers zijn die het nuttigen van alcohol de gaten houden? Stiekum doen, daar gaat het naar toe! In de horeca wordt de jeugd zoveel mogelijk in de gaten gehouden, dat is de taak van de ondernemer! Dáár mogen ze straks niet meer binnen.

 

and request

De jongeren willen uitgaan en zullen altijd blijven proberen aan alcohol te komen. Dus overheid: stop met deze maatregel, maak betere afspraken over voorlichting, hogere boetes bij de horeca bij overtreding en ook straffen voor de jongeren! Houden zij de verkoper voor de gek? Dan zíj de straf en niet alleen de verkoper. We houden de jeugd tot 18 jaar echt niet alcoholvrij! Ook over 2 jaar niet. Of komen alle buurthuizen weer terug?

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Eerste Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-06-30 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Willy van Schie 

History

Signatures