U, de petitionaris

Ladies only Basic fit Breda

  • Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over.

  • Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wèl in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren, want daar gaat de overheid over.

  • Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat en waarom er niet geluisterd wordt naar de klacht.

  • De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt ook persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Alles wat binnenkomt via alle kanalen vormt samen een petitie zeg maar. Wat u vraagt wordt ook doorgerekend en uitgerekend als het bedrijf dat niet al heeft gedaan. Originele en nieuwe vragen gaan doorgaans ook direct door naar de directie of het hoofd van de marketing!

  • Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven. Als er veel reacties komen kan dat de rekensom die ze maken veranderen, eventueel na een extra marktonderzoek.

  • Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen als u persoonlijk een zaak heeft.

  • Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Veel vrouwen voelen zich niet op hun gemak tijdens het sporten omdat zij vaak lastig worden gevallen, aangesproken, gevolgd en worden bekeken door mannen. Dit zorgt ervoor dat sommige vrouwen zich niet veilig voelen en niet het gevoel hebben dat zij op een fijne manier kunnen sporten. In Breda zijn veel verschillende sportscholen maar tot op heden is er geen ladies only van Basic fit in Breda. Wel in andere steden.

Petitie

Wij

Ik merk dat veel vrouwen zich niet op hun gemak voelde in de gym en ben hier ook met veel vrouwen over in gesprek geweest. Zij wensen allemaal een ladies only gym. Vaak werd er in Breda ook onderling gesproken over de wens naar een ladies only gym.

 

constateren dat:

Als wij onze stem laten horen en zoveel mogelijk stemmen inzamelen, kunnen wij samen laten weten door middel van deze petitie, dat hier echt vraag naar is.

 

en verzoeken

Basic fit zou hierdoor wellicht een ladies only gym kunnen openen, zodat alle vrouwen zich fijn, op hun gemak en veilig voelen om te kunnen gymmen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
sportfederatie 
Petitieloket:
Einddatum:
06-01-2024 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen