You, the petitioner

Laat onze pastoraal-werkster in spé blijven

38 signatures

Onze pastoraal-werkster in spé moet weg uit onze parochies. De Bisschop weigert haar een zending te geven. Hij zou juist vóór jonge krachten moeten zijn, ze ruimte geven en ze niet uit de parochie jagen. Zij zijn de toekomst. Zonder jonge krachten/ pw, ook geen toekomst voor de Kerk.

We roepen alle parochianen en andere betrokken mensen, op deze petitie te ondertekenen. Zodat de Bisschop in elk geval inziet, dat deze kracht een talentvolle kracht is en dat zij blijft in onze parochie of minstens in Bisdom Breda.

Petition

We

Parochianen van x

 

establish that:

Onze jonge kracht is een bevlogen kracht. Ze luistert naar ons als parochianen, ze begrijpt ons en staat tussen de mensen in. Ze is inspirerend en wij krijgen energie van haar. Er komen meer jongeren en ouderen naar onze kerk sinds zij actief is bij ons. De Bisschop weigert haar een zending te geven, daarom zal ze per 1 augustus vertrekken uit onze parochies. Wij zijn het hier niet mee eens. De Bisschop zou zulke krachten moeten koesteren!

 

and request

de Bisschop te erkennen, dat deze jonge kracht een talentvolle kracht is en dat zij in onze parochie of minstens in Bisdom Breda kan blijven.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
kerkbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2013-09-01 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
de heer R. Happel 

History

Signatures