You, the petitioner
Domino kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Domino moet blijven aan de Jan Sluijtersstraat 2 te Roosendaal

294 signatures

Wethouder Jongmans wil namens de gemeente Roosendaal voor het onderkomen, waar nu kinderdagverblijf Domino al 18 jaar gehuisvest is, de huur eenzijdig opzeggen. Dit tbv de bouw van een woonzorgcomplex. De gemeente laat KDV Domino hiermee in de kou staan en moet maar zien waar het opnieuw kan beginnen.

Draag jij Kinderdagverblijf Domino ook een warm hart toe, teken dan de petitie

Petition

We

Wij ouders, medewerkers en betrokkenen van het kinderdagverblijf Domino in Roosendaal.

 

establish that:

Constateren dat er plannen zijn voor wijziging van het bestemmingsplan betreffende Jan Sluijtersstraat 2. Zodat op de plaats waar nu kleinschalig en flexibel Kinderdagverblijf Domino te vinden is, straks hoogbouw (toestemming tot 11 meter hoog en 75% bebouwing) van de SDW staat. Hierdoor wordt kinderdagverblijf Domino gedwongen om te gaan verhuizen. Voor het behoud van onze locatie is actie nodig.

 

and request

vriendelijk, maar ook dringend, wethouder Jongmans om de voorgenomen wijziging van het bestemmingsplan en de dreigende huuropzegging te heroverwegen. We pleiten ervoor om de kinderopvang van Domino als basisvoorziening voor de kinderen te zien. Daarmee kunnen we gezamenlijk met onderwijs, zorg en welzijn werken aan een stabiele omgeving voor kinderen om in op te groeien.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Roosendaal 
Petition desk:
Closing date:
2016-08-30 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Pierre van Oosterhout 

History

Signatures