You, the petitioner
Afbeelding migrantenhotel

Kies voor wijkvoorzieningen op het Bax-terrein en geen migrantenhotel

2 signatures

Er ligt een plan klaar om op het Bax-terrein (hoek 't Loo / Ekkerstraat) een arbeidsmigrantenlogies gebouw te realiseren voor huisvesting van ca. 80 personen. Hierdoor zal deze locatie niet benut kunnen worden voor eventuele wijkvoorzieningen.

Petition

We

Inwoners van Bergeijk

 

observe

  • Dat er een aanvraag ligt voor het wijzigen van het bestemmingsplan zodat er huisvesting voor circa 80 arbeidsmigranten gerealiseerd kan worden.
  • Dat er maar geringe wijkvoorzieningen of ruimte voor detailhandel aanwezig is op 't Loo gezien het (groeiende) aantal inwoners in het dorp.

 

and request

Aan de gemeente Bergeijk om wijzigen van het bestemmingsplan voor een flexlogiesgebouw voor arbeidsmigranten op de hoek van Loo-Stökskesweg in Bergeijk niet door te voeren, maar om wijkvoorzieningen of detailhandel mogelijk te maken op deze locatie voor de fors toenemende inwoners van 't Loo.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Bergeijk 
Petition desk:
Closing date:
2022-11-08 
Lead petitioner:
Burgerinitiatief 't Loo 
Organisation:
Burgerinitiatief 't Loo 

History

Signatures