You, the petitioner
Image

Houd de Vegro Merenwijk in Leiden open

580 signatures

Per 1 juli 2024 zal Vegro Leiden Merenwijk sluiten. Hiermee zal de laatste thuiszorgwinkel uit Leiden verdwijnen. Alleen al in de Merenwijk wonen 15.000 mensen, voornamelijk ouderen, die afhankelijk zijn van de service en levering van de hulpmiddelen van de Vegro. Inwoners van Leiden en Oegstgeest zullen voortaan naar Leiderdorp of Wassenaar moeten voor hulpmiddelen. Dit is voor velen te ver weg. Zij moeten service en expertise in de buurt ontberen. Laat onze hulpbehoevenden en mindervaliden niet in de kou staan en onderteken met een warm hart deze petitie.

Petition

We

Inwoners van Leiden en Oegstgeest

 

establish that:

  • met het sluiten van de Vegro Merenwijk de laatste Thuiszorgwinkel uit Leiden verdwijnt
  • daarmee veel te veel hulpbehoevenden en mindervaliden in de problemen komen met het verkrijgen van hun hulpmiddelen en service en expertise in de buurt.

 

and request

de Vegro Merenwijk open te laten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
welzijnsorganisatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Eline Schaake  
Organisation:
Verloskundigenpraktijk Oegstgeest 

History

Signatures

Updates

Vegro Merenwijk sluit deuren

Op 1 juli zal de Vegro Merenwijk helaas haar deuren sluiten. De 569 handtekeningen laten zien dat wij graag deze winkel in de Merenwijk behouden hadden. Zowel de politiek als de media vonden het belangrijk om deze petitie te ondersteunen.

+Read more...

Helaas blijft de Vegro bij haar besluit. Wij danken het personeel van deze Vegro winkel voor hun jarenlange betrokkenheid, expertise en hulpvaardigheid. Wij zullen hun persoonlijke benadering missen.

2024-06-29