You, the petitioner
Leed

Het behouden van de dierenpolitie

11,369 signatures

De regering wil op de dierenpolitie gaan bezuinigen dan wel volledig wegbezuinigen/afschaffen. Gezien het dierenleed in ons eigen land vind ik en ik denk velen met mij, dat het juist goed is dat er een dierenpolitie is en dat dat dan ook in stand gehouden dient te worden.


Zonder een gedegen opgeleide dierenpolitie zal het dierenleed nimmer uitgebannen gaan worden. Wordt het afgeschaft, wie onderzoekt dan het dierenleed, de burger? Nee, want die zijn er niet toe bevoegd om een bekeuring uit te gaan schrijven of om een dier bij iemand anders uit huis of wat dan ook te gaan halen. De gewone agent? uhhhhhhhhhhhh die zijn vaak te druk met andere zaken. Dierambulance, nee, die mogen dat ook niet. Okee, misschien handig om eens te gaan googelen op dierenleed, aanschouw de foto's, filmpjes en als men achteraf dan nog zegt, "ach, het zal wel" of "wat kan ik er aan doen?" dan vraag ik mij af, hoeveel geef je dan om een dier? Misschien is dan de dierenpolitie toch niet zo onhandig.


NB, de petitie wordt, door zowel Dion Graus (PVV), PvdD, VNL hetburgercollectief en door UniqueGiftCreations ondersteunt

Petition

We

Honden- en kattenbezitters met het hart voor het dier.

 

observe

Dat het afschaffen dan wel het verminderen van de dierenpolitie het dierleed niet ten goede zal gaan komen.

 

and request

Tav het dierenleed, de leden van de 2e kamer hierover een duidelijk standpunt in te gaan nemen en de dierenpolitie in stand te gaan blijven houden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2017-12-21 
Lead petitioner:
R.ten Wolde 
Website:History

Signatures