You, the petitioner

Herziening subsidieregeling en tax shelter voor de Nederlandse filmindustrie

1,900 signatures

Wij onafhankelijke crewleden, toeleveringsbedrijven en zzpers van de Nederlandse filmindustrie constateren een enorme terugloop in werkgelegenheid op de Nederlandse filmmarkt. Dit is met name veroorzaakt door het wegvloeien van subsidies en projecten naar het buitenland omdat wij geen tax shelter kennen zoals de meeste europese landen

Petition

We

onafhankelijke crewleden van alle departementenen toeleveringsbedrijven van make-up, visual effects, costume, focuspullers, productie etc, ondertekenen deze petitie.

 

establish that:

Gevolg is een niet interessant economisch klimaat voor producenten die buitenlandse coproducties aangaan en miljoenen meenemen om daar te produceren. Dit resulteert in een enorme terugloop aan werkgelegenheid voor de zelfstandige werknemers in de filmindustrie binnen alle departementen.

 

and request

Wat wij verzoeken is het invoeren van een tax shelter voor de Nederlandse filmindustrie, en het monitoren van de subsidie regelingen, waardoor het professionele en economische filmklimaat in Nederland wordt zoals in de meeste Europese landen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Closing date:
2016-09-10 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Marco Maas 

History

Signatures