You, the petitioner
1001453 560072844034603 1336470656 n

Herenmarkt speeltuin

387 signatures

De gemeente gaat een felgekleurd kunststof speeltoestel te plaatsen in de speeltuin op de Herenmarkt. Wij verzoeken stopzetting van de plaatsing en inspraak. We pleiten voor een duurzame, mooie en veilige speeltuin die past in de omgeving.

Petition

We

Kinderen, ouders en omwonenden die gebruik maken van de speeltuin Herenmarkt. Wij dragen de Herenmarkt een warm hart toe en we pleiten voor een duurzame, mooie en veilige speeltuin.

 

establish that:

Het speeltoestel op de Herenmarkt is weggehaald en gaat plaatsmaken voor een felgekleurd kunststof alternatief met een gietvloer in primaire kleuren. Wij als gebruikers zijn niet gekend in deze plannen.

 

and request

Wij willen graag een speeltoestel dat natuurlijk veilig en functioneel moet zijn, maar dat ook past in het historische karakter van de wijk die deel uitmaakt van het Unesco werelderfgoed. We verzoeken inspraak in de keuze van een nieuw speeltoestel en willen graag kijken naar eventuele mogelijkheden voor sponsoring en crowdfunding om tot een oplossing te komen die vergelijkbaar is met de oude situatie, of liever nog: een verbetering!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Amsterdam Centrum 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-28 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
leonora reijn 

History

Signatures