U, de petitionaris
Whatsapp image 2024 05 27 at 13.35.07

Help Omar met een oplossing voor Snackwagen Oranje

458 ondertekeningen

Omar, eigenaar van Snackwagen Oranje, staat voor een cruciale uitdaging. De verhuizing van Inholland Diemen bedreigt zijn bron van inkomsten. De Gemeente Amsterdam verstrekt namelijk voorlopig geen vergunningen aan staanplaatsen. Dit zorgt ervoor dat Omar geen vergunning aan kan vragen.

Teken deze petitie om Omar te steunen in zijn streven naar een gezondere en duurzamere toekomst voor Snackwagen Oranje. Laten we samen ervoor zorgen dat Omar zijn foodtruck kan behouden en door kan gaan met het aanbieden van zijn heerlijke eten!

Petitie

Wij

studenten, docenten en omwonenden van Inholland Diemen

 

constateren dat:

  • Omar staat voor een dilemma: verlies van zijn staanplaats of het verkrijgen van een vergunning om zijn foodtruck duurzamer te maken en gezonde opties aan zijn menu toe te voegen
  • hij deze veranderingen niet alleen doorvoeren en heeft onze steun nodig om zijn bedrijf voort te zetten
  • als hij de vergunning krijgt hij zijn onderneming kan voortzetten en zich kan aanpassen aan een duurzamere toekomst met gezonde voeding.

 

en verzoeken

de Gemeente Amsterdam om Omar de kans te geven zijn foodtruck te transformeren en gezondere opties aan te bieden, zodat hij zijn broodwinning kan behouden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Petitionaris:
Xicentely Meerzorg 
Organisatie:
Inholland 

Geschiedenis

Ondertekeningen